Детската кухня в Смолян вече безплатна за родителите в общината

На последното редовно заседание на ОС-Смолян съветниците взеха решение детската кухня да е безплатна за родителите. Предложението бе внесено от Стефан Бадев / БСП/  и в последствие единодушно подкрепено от останалите му колеги в местния парламент. Така таксата за детска кухня вече ще се поема от бюджета на общината.
"Радвам се,че на последното заседание на Общинския съвет на община Смолян, всички общински съветници единодушно подкрепиха моето предложение за отпадане на таксата за детска кухня и вече тази такса ще се поема от Бюджета на Община Смолян.Благодаря и на хората,които работят за придобиване на повече социални услуги и облекчения за жителите на Община Смолян.", написа в профила си в социалните мрежи Бадев.
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ве
    Веса Кередчиева
    2 -3
    10:49, 4 апр 2022
    Браво Стефчо за чудесните идеи които даваш.и устояваш.Най вече че мислиш за децата и родителите на общината.
    • Ин
      инж.ХрАн.Сбиркова Канавос
      1 -1
      23:38, 4 апр 2022
      Бадев хвалиш се за нещо което е задължение на общински съвет ро конституционни задължения!! Как ще живеят големите деца с безроботни родители!!
      Знаеш ли просто тъпотията ти е до шия!! Ти уреди съпругата ти, а родителите на чуждите деца, кошто и двамата са базработни, как общинсщи съвет ще изпълни конституционните си задължиния?? 😡🤢
  • 2
    Ас
    Ася
    1 0
    23:23, 4 апр 2022
    Браво! Това е голяма подкрепа за родителите!
Последни новини