Клуб на жените в Смолян помагат за спасяването на Дани с творчески работилници

 Участиците в  ЦПЛР-ОДК, гр. Смолян организират благотворителен базар в помощ на 17-годишната Даниела от Смолян. Към тях се присъединиха от Клуб на жените Родопчанка. В Споделеното женско пространство те проведоха  две творчески работилници. В тях два дни  деца и майки твориха изделия от плъстена вълна. Към тях се присъединиха и от Съюза на слепите и Съюза на инвалидите–Смолян. Те  изработиха картини от плъстена вълна, гердани и гривни от мъниста. Всички те ще бъдат продавани на благотворителен базар, който ще се проведе на 19-ти и 21-ви април от 15:00ч. до 16:30ч. пред централния вход на Община Смолян. Всички събрани средства ще са в помощ на лечението на 17-годишната Даниела Ангелова Йорданова от град Смолян. Красивото момиче е с диагноза остра лимфобластна левкемия.Дани спешно трябва да се оперира в чужбина. В почти цялата Смолянска област има поставени кутии, в които можем да дарим и помогнем на Даниела. Къде е най-близката  до вас може да видите в страница "Да помогнем на Дани"

 

.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Цп
    ЦПЛР-ОДК, гр. Смолян
    0 0
    14:50, 7 апр 2022
    "Матей 6:3-4 НП "А ти, когато правиш добро дело, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната, за да остане благодеянието ти в тайна; и твоят Отец, Който вижда какво правиш тайно, ще ти въздаде наяве.“ НП: Библия, нов превод от оригиналните езици (с неканоничните книги)"...
    Но тъй като живеем в по-различни времена с по-различни нрави, много хора правят благотворителността си показна!!! Затова ние не съобщаваме публично подобни инициативи!!!
    А... за да възтържествува все пак някаква справедливост, съм длъжна да поясня и за автора на този материал, и за тези, които са съобщили новината, а и за всички, които ще участват в базара, че той се организира от УЧАСТНИЦИТЕ В ЦПЛР-ОДК, гр. Смолян, а двата съюза ще се присъединят към тази инициатива!!! Все пак най-важното е да се съберат средства за лечението на Даниелка, а за събраната сума ще бъдете уведомени на фейсбук-страницата на Обединен детски комплекс!
    • Ре
      репортер
      0 0
      16:13, 7 апр 2022
      Допълваме ви в текста ...и продължавайте да творите добро, публично или не! Когато обаче става въпрос за спасяването на човешки живот, който се измерва в огромна сума пари сме на мнение, че трябва да има публиичност. Не за да хвалим този или онзи, а за да се повлече крак, да разберат и се включат още хора с добри сърца. Ужасното, е че за спасяването трябва голяма сума, която няма как да се събере от няколоко човека.
Последни новини