Великитe артисти правят велика музика...

Една от най-легендарните рок групи в историята - KISS издава първия си нов албум от 11 години насам. Sonic Boom излиза днес (5 октомври) от Roadrunner Records, в България – за Вирджиния Рекърдс. Албумът е продуциран от самия Пол Стенли в Лос Анджелис и съдържа 11 чисто нови KISS химни.

За да отбележи грандиозното събитие, Радио Star FM ще посвети цяла седмица на групата. Шоуто започва на 5 октомври и всеки ден по радиото ще звучат класики на групата, както и новият сингъл Modern Day Delilah.

Ето какво казва Джийн Симънс за албума: "Sonic Boom е може би най-добрият албум, който сме правили от Destroyer насам! Звучи като смес между Rock And Roll Over и Love Gun!". Пол Стенли потвърждава, че заглавието Sonic Boom напълно отговаря на съдържанието – разтрърсващо и оглушително!"

Това е първият нов студиен албум на KISS с участието на китариста Томи Тейър, редом с Пол Стенли, Джийн Симънс и барабаниста Ерик Сингър.

Sonic Boom ще излезе през дъщерния лейбъл на Roadrunner Records Loud & Proud. Президентът на компанията Том Липски коментира: "Великите артисти правят велика музика и KISS със сигурност постигнаха това със Sonic Boom." Уоли ван Мидендорп от Roadrunner Records добавя: "Много сме развълнувани от факта, че една от най-добрите рок групи обединява сили с най-добрия рок лейбъл. Sonic Boom е брилянтен албум и със сигурност ще бъде признат за най-добрата творба в историята на KISS..." 

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини