Завесата над новия "Аватар" започна да се вдига

Георги Борисов

Когато се завъртя по кината през 2009 г., "Аватар" преобърна представите на всички ни за кино. И след огромния успех, който пожъна в бокс офиса, ставайки най-доходоносния филм в историята, беше логично да има още филми.

Е, Джеймс Камерън наистина има планове за още няколко, но е факт, че от първия филм изминаха над 10 години. Добрата новина е, че след само няколко месеца трябва да го видим по кината.

И това май наистина ще се случи, защото на CinemaCon Disney обявиха официалното заглавие на филма - "Аватар: Природата на водата" (Avatar: The Way of Water). Синопсисът пък гласи, че действията във втория филм ще се развиват около 14 години след тези в първия.

В основата пък ще бъде семейството на Джейк (Сам Уортингтън) и Нейтири (Зоуи Салдана), като заглавието не е никак случайно, защото всичко ще се случва предимно във и около водата. Продуцентът Джон Ландау обяви, че и четирите предстоящи филма ще бъдат фокусирани върху семейството на Джейк и Нейтири.

Всеки един ще бъде самостоятелен, но в крайна сметка идеята е да се получи една завършена сага. На публиката на CinemaCon е бил показан и трейлър, но всички ние ще трябва да почакаме още за него.

Той ще бъде пуснат по кината преди "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта", който тръгва от 6 май, а седмица по-късно ще бъде пуснат и онлайн. Остава ни да очакваме с нетърпение да видим трейлъра и самия "Аватар: Природата на водата", чиято премиера трябва да бъде на 16 декември.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини