Убийство от любов в Карнобат е основната версия

Убийство от любов е една от версиите, по която работят криминалисти, съобщиха от Областна Дирекция "Полиция” в Бургас, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.


Предполага се, че убиецът на майката и дъщерята е бил влюбен в Гергана Иванова, но любовта му била несподелена. Освен това, работещи по случая казаха, че е твърде вероятно Таньо Димов да е бил пиян преди жестокото двойно убийство. Майката Гергана била намушкана над 20 пъти с нож, а дъщеря й Даяна била заклана.
БГНЕС припомня, че 17- годишният родственик на жертвите - Гергана Иванова и 9 - годишната Даяна е авторът на жестоко убийство в Карнобат. Майката и дъщерята са били заклани с нож. 17-годишният ученик изнасилил леля си и след това я намушкал на няколко пъти в тялото. Детето на Гергана било заклано и хвърлено в спалнята на дома им. Криминалисти казаха, че в къщата е имало борба. Всичко било разхвърляно и оплискано с кръвта на жертвите. След като убил жената и детето, Таньо Димов пробол гърлото си с нож и се заключил в банята. От полицаи той бил намерен в безпомощно състояние. Въпреки лекарската намеса, убиецът е починал на път за болницата. Жертвата работела в районния съд в Карнобат. Със съпруга си, който бил служител на хотел в малкото градче, живеели щастливо. Според съседи, никога е нямало скандали и препирни между тях.

Източник: news.sutrin.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини