Комик се шегува с бившия на Марая Кери, забременил три жени за няколко месеца

Бившият на Марая Кери успя да забремени три жени за период от няколко месеца.

Само преди няколко дни Ник Кенън разкри, че Британи Бел е бременна с третото им общо дете, което ще е негов 10-и наследник. В същото време Ник в момента очаква раждането на деветото си дете от Аби Де Ла Роса, от която вече също има две деца. Явно обаче между жените няма лоши чувства, защото Аби се пошегува в Instagram, че Ник се опитва да насели Земята със своите гени.

В профила си в социалната медия Де Ла Роса сподели видеоклип на Брайън Мьолър, който се подиграва с бащата на децата ѝ, че забременява няколко жени едновременно.

„Те биха могли да се изправят срещу клана Кардашян и да получат световно надмощие“, казва комикът във видеото си. „А казват, че съвременните хора не създават деца. Не създават, Ник ги създава всичките!“

Аби също така написа шеговито, че Кенън създава свое „поколение К“.

Преди два месеца 31-годишната диджейка разкри, че очаква бебе номер 3 от бившия съпруг на Марая Кери само една година, след като двамата се сдобиха със синове близнаци. Момчетата Зион и Зилион се родиха на 16 юни 2021 г.

Въпреки че Де Ла Роса не е потвърдила категорично, че Кенън е баща на нероденото ѝ дете, той преди месеци заяви, че е „безопасно да се обзаложим“, че той ще приветства три нови бебета в семейството си съвсем скоро.

Ник е също така баща e на 11-годишните близнаци Марокан и Монро от попзвездата Кери, на 5-годишния син Голдън „Сагон“ и 1-годишната дъщеря Пауърфул от Бел.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини