Алла Пугачова се върна в Русия без Галкин

Алла Пугачова, която напусна Русия още в началото на войната, се е завърнала. Това съобщава пред ТАСС нейната асистентка Елена Чупракова. По думите й естрадната звезда е пристигнала у дома "отдавна". През уикенда моделиерът Игор Гуляев публикува видео с Пугачова, заснето в Москва. 

"Да въведа ред. В моята и във вашите глави", така певицата коментира причините за завръщането си.

В началото на март, дни след руската военна инвазия в Украйна, 73-годишната Пугачова, съпругът й Максим Галкин и осемгодишните им близнаци Гари и Лиза напуснаха Русия. Те се установиха първоначално в Израел, в град Кесария, а лятото прекараха във вилата си в латвийския курорт Юрмала. Тогава Алла изтъкна, че "ваканцията, отпускът и лечението не са емиграция". По-късно тя заяви, че ще се върне в Москва на 1 септември, когато децата й трябва да тръгнат на училище. 

Засега е сигурно, че Пугачова се е върнала без мъжа си, за децата няма информация.

До момента изпълнителката не е коментирала публично войната с нито една дума. Нейният съпруг, комикът и тв водещ Максим Галкин, обаче е сред най-гласовитите противници на Путиновата агресия. Още през април той осъди Русия за убийството на мирни хора в Украйна. В момента Галкин е на турне в Европа, като на концерта си във Варшава дори излезе на сцената в цветовете на украинското знаме - синьо и жълто. Заради ясно изразената антиправителствена позиция той е в "черния списък" на известните руснаци, които осъждат войната, а редица близки до властта артисти и пропагандисти се изказаха негативно за него. "Максим Галкин, излизайки на сцената във Варшава в жълто-син костюм, за пореден път показва, че е шут", коментира пред News.ru музикалният критик и продуцент Павел Рудченко. Според него той "изгаря всички мостове и се отказва от принадлежност към руския народ". "От една страна, жалко, а от друга, ако човек ни най-малко не се отъждествява с руския народ, той всячески отхвърля идеята за своето възможно завръщане… Нека реализира там всевъзможните си фантазии. Ако е привърженик на шутовските идеи, сега в Украйна имат шут президент, ще си имат и един шут в повече…". 

Певецът и композитор Александър Фадеев-Данко пък твърди, че връзката с Максим е "осакатила творчески" Алла. "След като Галкин свърза живота си с Примадоната, творчеството й приключи. Не знам какво направи той с нея, но тя просто умря като артист. Галкин я експроприира, монополизира и продължава да я държи", коментира Фадеев. 

Източник: Сега

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини