Заловиха 80 нарушители за два часа при специализирана полицейска операция в областта

246 моторни превозни средства и 290 лица са били проверени в специализирана операция по метода на широкообхватния контрол, проведена от 9 часа до 11 часа вчера в областта. Основните цели и на операцията са били да бъдат установени нарушения, свързани с превишаване на скоростта, неправилни маневри и отнемане на предимство, употреба на алкохол и наркотични вещества от водачите. Полицейски служители констатирали 80 нарушения, за които са били съставени 16 акта и 64 фиша по ЗДвП.

29-годишна водачка на лек автомобил „Шкода“ блъснала около 17 часа вчера в района на село Лозенградци сърна на пътното платно. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Убитото животно е било предадено на служители на Държавното горско стопанство в Чакаларово.

 Лек автомобил „БМВ“ се запалил по време на движение снощи около 23,45 часа на главния път в района на село Глухар. Няма пострадали. Колата изгоряла. Екип на РСПБЗН-Кърджали загасил пламъците. Като причина за произшествието е посочено късо съединение.

В 19,40 часа снощи бил подаден сигнал за техническа помощ в пожарната служба в Кърджали. Жител на село Айрово съобщил за паднала крава в шахта. Четирима спасители със специализиран автомобил с кран извадили домашното животно от шахтата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини