Раздадоха наградите за най-голяма човешка глупост

Раздадоха наградите "Дарвин" за най-голяма човешка глупост за 2009 година, предаде КРОСС.

Първо място зае историята на един шофьор от американския щат Канзас. Колата му се развалила точно на железопътна линия. Шофьорът излязъл от нея, застанал на релсите и започнал да търси помощ по мобилния си телефон.

За да не му пречи шума от приближаващия влак, той запушил другото си ухо. Закъсалият шофьор продължил да говори по телефона, дори когато влакът спрял на сантиметри от него.

На второ място е класирана крадлата Сузи в Гленвил. Тя тръгнала да обира бижутериен магазин с колата си, в която бил 3-месечният й син. Сузи оставала колата и обрала магазина. На връщане не могла да открие колата си, по-точно не запомнила къде е паркирала. Крадлата се обърнала към полицията за помощ. В същото време полицаите получили сигнала за обира и по описанието разпознали крадлата. Когато открили колата, се оказало, че тя дори не е заключена.

Третото място е за крадец на банка от Хесен. Когато влязъл в салона на банката крадецът извадил пистолет и чорап за главата си.

Оказало се, че забравил да изреже дупки за очите си на чорапа. Крадецът свалил чорапа и направил това точно пред охранителна камера. Полицаите го заловили светкавично, без дори да е започнал обира.

И на последно място в хрониката на световната глупост е случка с мания за чистота. 36-годишен холандец непрекъснато лъскал жилището си с нови и нови препарати, защото страдал от мания за чистота. След обработка с 6 различни препарата, той предизвикал взрив - резултат от химическа реакция между различните почистващи препарати. Резултатът е - жилище, на което е необходим основен ремонт и собственик с леки наранявания.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини