Пиесата „Срещи в сряда“ ще бъде представена в Перник

Постановката „Срещи в сряда“ на Театър „Бонини“ ще бъде представена на пернишка сцена, съобщиха от Общинския драматичен театър „Боян Дановски“.

Режисьор на представлението по пиесата на Валентин Красногоров е Валентин Танев. Преводът е дело на Добринка Стефанова, а музиката на Николай Римски - Корсаков в изпълнение на Станислав Станчев - пиано. Художник на пиесата е Николай Николов.

В постановката участват Герасим Георгиев - Геро, Светлана Бонин, Йоана Буковска - Давидова, Параскева Джукелова, Христо Бонин и Валентин Танев.

Като доктор на техническите науки, Валентин Красногоров е автор на книги и множество статии по химична технология. Той в същото време се занимава и с драматургия. Острата сатира, тънкото чувство за хумор, гротеската, абсурдът, лиризмът и дълбокото проникване в човешката природа са двигателят на динамичните му сюжети, посочват организаторите.
 
В „Срещи в сряда“ страстното желание за кариера заплита интригите във фарсови ситуации, в които скуката е повод, а прелюбодеянието е средство. И когато на никого на сцената вече не му е до смях, зрителят ще се наслади на истинска комедия.
 
Спектакълът е осъществен с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Представлението ще бъде представено в Перник на 15 март от 19:00 ч.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини