Морган Уолън оглавява класацията на Bilboard за втора поредна седмица

Певецът Морган Уолън оглавява класацията на "Билборд" за албуми с "One Thing at a Time" за втора поредна седмица, съобщи сайтът на изданието. 

Продукцията стъпи на върха на чарта още с дебюта си. Кънтри звездата издаде албума на 3 март. От тавата, в която са включени 36 парчета, са продадени 259 000 еквивалентни единици за отчетния период. Това е с 48 процента по-малко спрямо миналата седмицата, когато от "One Thing at a Time" бяха продадени над 500 000 еквивалентни единици, отбелязва "Билборд".

На второ място в подреждането за албуми е южнокорейската момичешка група "Туайс", която дебютира тази седмица в чарта с продукцията си "Ready to Be". От нея са продадени 153 000 еквивалентни единици. 

Трета е Майли Сайръс с "Endless Summer Vacation". Албумът й също дебютира в подреждането на "Билборд" тази седмица с продадени 119 000 еквивалентни единици. В него е включен и хитът "Flowers", който шест седмици е начело на класацията на изданието за сингли "Хот 100". 

Певицата Сиза слиза две позиции и тази седмица нейният албум "SOS" е на четвърто място в чарта на "Билборд". От него за отчетния периода са продадени 76 000 еквиваленти единици.

Колумбийската изпълнителка Карол Джи с продукцията си "Mañana Sera Bonitо" също отстъпва две позиции и се подрежда пета. От продукцията й са продадени 52 000 еквивалентни единици. 

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини