Морган Уолън оглавява класацията на "Билборд" за сингли

Певецът Морган Уолън оглавява класацията на "Билборд" за сингли с парчето си "Last Night" за пета непоследователна седмица, съобщи сайтът на изданието.

Песента е от продукцията "One Thing at a Time", оглавяваща чарта за албуми на "Билборд" за девета последователна седмица. 

Второто си място в чарта Хот 100 запазва и певицата Сиза с парчето "Kill Bill", което преди две седмици успя да стъпи на върха, измествайки Уолън.

Третата си позиция в класацията на "Билборд" запазва и Майли Сайръс с "Flowers". Песента й беше номер едно в продължение на осем седмици след дебюта през януари.
 
Групата "Еслабон Армадо" и певецът Песо Плума с парчето си "Ella Baila Sola" остават на четвърта позиция в чарта на "Билборд". 

Пети са нигерийският певец Рема и Селена Гомес с  парчето си "Calm Down", което се изчаква тази седмица с позиция в чарта на "Билборд" и успява да влезе в челната петица. Рема пусна оригиналната версия на сингъла през февруари 2022 г. при излизането на дебютния му самостоятелeн албум "Rave & Roses". Ремиксът с участието на Селена Гомес излезе през август м.г.  

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини