Рома прати Лацио на точка от изпадащите

Отборът на Рома победи Лацио в дербито от 15-ия кръг на италианската Серия А. Победата за "вълците" донесе Касети с гол в 78-ата минута, предаде sport1.

Първото полувреме премина в остри единоборства и игра в центъра на терена. Двата тима се опитаха да затруднят вратарите на съперниците си, но така и не стигнаха до гол.

Най-интересното през първата част беше сътворено от феновете на стадиона. В 13-ата минута реферът Никола Рицоли прекрати мача за около 10 минути, след като бяха хвърлени много бомби и се тигна до сблъсъци на трибуните.

През втората част Рома създаде повече положения за гол и логично стигна до попадение. В 78-ата минута Марко Касети се разписа за 1:0, с което донесе ценната победа на тима си в дербито на Вечния град.

В последните минути на мача Рома остана с човек по-малко, след като Давид Писаро получи два жълти картона само в рамките на две минути.

С този успех Рома имат 24 точки и се намират на шеста позиция, докато Лацио са 16-и с 13 точки и са на точка от зоната на изпадащите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини