Кино в Родопите отново на 4 май в НЧ "Орфееви гори"

На 4 май в НЧ "Орфееви гори" в смолянския квартал Райково, Смолян, от 18:00 ч. ще се състои прожекцията на документалния филм „Да се изгубиш нарочно: Филмът". Събитието е част от програмата "Кино в Родопите", която се осъществява с подкрепата на Национален фонд "Култура". "Заповядайте на едно смело приключение из България, филм много подходящ за младите хора, както и за всички, които се чувстват млади", казват организаторите.
Режисьор: Крис Захариев
В ролите: Крис Захариев, Ясен Атанасов и Анастас Шипков
Вход: свободен
Синопсис:
Едно пътешествие без GPS-и, карти и хотели. Може би не можеш да се изгубиш нарочно, така както не можеш да се намериш случайно. А ние се намерихме. Намерихме дом…
На границата между безгрижието и отговорния живот трима приятели решават да прекарат последното си лято като тийнейджъри, пътувайки без план сред най-затънтените кътчета на България. Купуват стара „жигула”, стягат раниците и се впускат в сурово приключение, в което всичко, което може да се обърка, се обърква. Къпане в реки, спане при непознати баби и закусване сред чифтокопитни животни. Приключение, в което, губейки себе си по пътя, пак се намираш у дома.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини