"Опел" се преобърна при Бенковски

Лек автомобил „Опел“, управляван от 48-годишен, катастрофирал снощи около 23,30 часа в района на село Бенковски. Водачът на автомобила загубил контрол над управлението, колата прекосила пътното платно, навлязла в канавка, ударила сее в скат, след което се преобърнала странично на пътя. В Спешното приемно отделение в Кърджали са били прегледани шофьорът, който е бил настанен за лечение, и 48-годишен пътник, който след преглед е бил освободен. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Екип на пожарния участък в село Бенковски обезопасил катастрофиралата кола.

За повреда и унищожаване на чуждо имущество е започната проверка в РУ-Кърджали. Малко преди 15 часа вчера на главния път Кърджали-Момчилград 36-годишен счупил страничното огледало на лек автомобил „“Фолксваген“. Извършителят е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверката.

Проверка за кражба е започната в РУ-Кърджали след подаден сигнал за открадната козметика от търговски обект. Криминалисти от полицейското управление са установили, че деянието е извършено от 32-годишна жена.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини