Брад Пит става злодей, ще се бори с Шерлок Холмс

Прочутият режисьор Гай Ричи (Guy Ritchie), който направи фурор в края на 2009 година с новия си филм Sherlock Holmes, смята, че актьорският талант на звездата Брад Пит (Brad Pitt) е твърде неоценен.

Той разкри, че възнамерява да предложи на холивудския секссимвол роля, с която да накара мнозинството от зрителите на големия екран да "погледнат на него със съвсем други очи".

Пит ще получи възможността да се лиши от статута си на "добро момче и сладникав красавец", като изиграе големия враг на Холмс - професор Мориарти в бъдещото продължение на лентата.

След като Sherlock Holmes дебютира на екран в края на декември, той се превърна в абсолютен хит в боксофиса и това моментално даде шанс на Ричи да се замисли върху втора негова част.

Режисьорът, който вече работи с Пит в "Гепи" призна, че е искал да му повери персонажа още в оригинала, но ангажиментите на актьора са попречили това да се случи.

Според него обаче, един екранен дуел между Брад Пит и Робърт Дауни Джуниър (Robert Downey Jr) ще се приеме с неистов интерес от страна на киноманите.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини