Разстреляха показно Боби Цанков

Скандалният радиоводещ Боби Цанков беше убит при престрелка в центъра на София. Инцидентът е станал в района на църквата „Света Неделя" и ресторант KFC, предава Дарик.

По първоначална информация двама мъже са открили стрелба по други трима мъже. Цанков е бил прострелян и е починал на място. Другите двама мъже са ранени и са откарани в болница. Нападателите са се отдалечили спокойно от мястото на стрелбата, дори не са бягали, съобщават свидетели на престрелката.

Боби Цанков е вървял по бул. "Ал. Стамболийски" с двама свои познати, но засега тяхната самоличност е неизвестна, тъй като от МВР отказват да съобщят кои са те. Според различни информации единят от двамата му спътници е с опасност за живота, а според други животът на двамата ранени не е застрашен.

През ноември миналата година към скандалния радиоводещ, който се прочу с разкритията си за БГ Мафията, били отправени заплахи от сочения за наркобос Стефан Бонев-Сако.

На 13-ти ноември той гонил с колата си автомобила на Цанков. Според показанията на водещия, Сако го преследвал, за да го предупреди да не пише че Мето Илиенски бил жив. Сако бе задържан от полицията, но на 17-ти ноември бил пуснат от Софийския районен съд под гаранция от 1000 лв.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини