Поредна кървава драма: Военен разстреля жена си и двете си деца, после се самоубил

Николина с двете си момченца на 4г. и 8г. Снимка: Фейсбук

Кървав кошмар с 4 трупа повтори като под индиго трагедията с масовото убийство в кв.”Гоце Делчев” в столицата от началото на месеца

Телата на младо семейство и двете им деца са били открити простреляни в апартамент на бул. "Македония" в квартал "Кючук Париж" в Пловдив.

По първоначални данни  разстрелът е извършен от 32 годишният Георги Тепавичаров, който е бил военен в базата Граф Игнатиево в града под тепетата.

 Преди да се самоубие, той гръмнал 28 годишната си съпруга Николина и двете си момченца на 8 г. и 4 г.

Младата жена е била управител на къща за гости „Тепавичарова” в Чепеларе с 8 стаи, които се давали под наем предимно чрез резервации по интернет, рядко работела с туроператори.

Николина е завършила Техникума по туризъм в Чепеларе, от където е майка й, а  по-късно Бизнес администрация в Нов български университет.

Туристите били посрещани от възрастните родители на Николина, които се опитвали да въртят и магазинче за зарзават до къщата. Миналата година обаче баща й Емил починал и в Чепеларе останала само майка й. Когато имала проблем с клиентите, тя винаги ги препращала за контакт по телефона с дъщеря й в Пловдив, с обяснението, че тя движела бизнеса с къщата за отдих. Като хотелиер обаче Николина не членувала в местното сдружение на хотелиерите и ресторантьорите в Чепеларе и затова е почти неизвестна сред местните в бранша.

Според съседи в родопския град, фамилията преживявала труден период заради финансови проблеми. За да направят от семейната къща обект за туристи, младото семейство ипотекирало къщата, но не успявало да се справи с вноските по банковия кредит. Вероятно затова единият етаж не бил в добро състояние и в туристическите форуми има доста оплаквания от условията в част от стаите, които иначе се давали на символични цени. 

Междувременно, за да подпомага семейния бюджет, Николина работела като магазинер в магазин за кухненски плотове „Модекс” на партерния етаж на военния блок, в който живеели с мъжа си и двете си деца под наем. Преди 3 месеца обаче напуснала, тъй като била недоволна от заплащането.

Според съседите в Пловдив, семейството било много добро. Никога не са се карали и не са създавали проблеми. Никой не може да си обясни, как се е случила трагедията.

В момента служители на Криминална полиция и Първо РПУ извършват оглед на местопроизшествието.

Пред блока, в който се разигра кървавата драма има и служители на Военна полиция. Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж. Той влязъл в апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството на брат си. Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа Георги Тепавичаров законно притежаван от него пистолет.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини