"Родопа" играе днес с "Карнобат" в мач от петия кръг на първенството

Изображение 1 от 2

    "Родопа" (Смолян) приема "Карнобат" (Карнобат) в двубой от 5-ия кръг на първенство на Трета лига – Югоизточна група. Срещата е днес от 17:00 часа на Стадион "Септември", в смолянския квартал Райково.
    В групата на "зелено-белите" не е Даниел Стефанов заради контузия, както Мануел Башев, Георги Близнаков, Тодор Гаджев и Георги Коджабашев. Там попадат обаче седем юноши на тима: Анастас Робов, Атанас Соколов, Радостин Самуилов, Борислав Семетски, Александър Чаушев, Борислав Семетски и Димитър Исаков.
    В групата се завръща и Христо Ковачев, който близо два месеца бе извън терена заради тежка контузия.
    Главен съдия на срещата ще бъде Мустафа Шефкет, а ще му помагат Юсуф Караали и Исмет Юсеин. Първите двама са от Кърджали, а третият е от Крумовград.
    Отново на входовете на стадиона ще има поставени и кутии за дарения, които са част от кампанията на "Родопа", която цели да подпомогне ученици в нужда за първия учебен ден, закупувайки им учебни пособия и материали. Събира се още и всичко необходимо – тетрадки, боички, моливи, раници и др. Материалните дарения се приемат всеки делничен ден от 16:00 до 18:00 часа в административната сграда на Стадион "Септември", до 12 септември.
    Кампанията е подкрепена и от Община Смолян.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини