"Родопа" изигра най-слабия си мач досега, загуби от "Розова долина" в Казанлък


„Родопа“ (Смолян) загуби гостуването си на „Розова долина“ (Казанлък) в мач от първенството на Трета лига – Югоизточна група с 0:1. Срещата се игра на Стадион „Севтополис“ в Казанлък.
Единственото попадение бе в 50-та минута, след автогол на Николай Тихомиров. До гола се стигна след като бе фаулиран Валентин Овчаров, но играта не бе спряна и домакините реализираха контраатака. От тяхна страна последен с топката преди гола игра Деньо Кършаков. Овчаров бе ударен лошо в главата.
Тимът от Смолян завърши срещата и с човек по-малко, след като Антон Белюков бе изгонен за втори жълт и съответно червен картон.
„Изиграхме най-слабия ни мач досега под мое ръководство. Не успяхме да създадем ситуации и да притесним противника. Бяхме далеч от това, което показахме досега. Противникът заслужено победи. Имаше повече желание за игра. Разочаровани сме от представянето си, но продължаваме напред, взимаме си поуки и ще се стремим да не играем отново така. Бавно играехме с топката, изоставаме в единоборствата, не реагирахме за втората топка и използвахме много дълги топки, което досега не сме правили. Слаб мач за нас“, коментира след срещата старши треньорът на „Родопа“ Кириякос Георгиу.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини