Предимно облачно в неделя, очакват се и валежи в следобедните часове

Днес над западната половина от страната облачността ще бъде значителна, купеста, след обяд и купесто-дъждовна. На места ще превали и прегърми. В крайните северозападни райони има условия за локални интензивни явления, възможни са и градушки. В източната половина от страната ще е предимно слънчево, сутринта на отделни места в крайните източни райони - с ниска облачност
или мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток, привечер в северозападните райони временно ще се ориентира от северозапад. Преобладаващите максимални температури ще са между 30° и 35°, по-ниски по морския бряг, в София – около 29°, по-късно след обяд от запад ще започнат да се понижават.

Над планините в Западна България облачността ще е значителна, предимно купеста, след обяд и купесто-дъждовна. На места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. В планините на изток ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, временно силен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 26°, на 2000 метра - около 19°.

14 градуса е температурата в утрото на 24 септември в Смолян. Утрото е облачно, предимно облачно ще се задържи през целия ден, очакват се и валежи в следобедните часове. Максималната температура ще достигне 26 градуса.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини