Представят Костадина Костова и романа й "Трето царство" в библиотеката

Регионална библиотека „Николай Вранчев” – Смолян организира среща – представяне на Костадина Костова и нейния роман „Трето царство” на 27 ноември 2023 г. от 17:00 часа.
„Трето царство” е романтичен исторически епос, в който читателят ще намери страсти, идеали, любов, амбиции и противоречия, разгърнати в България в края на 19 в. по време на живота и управлението на Стефан Стамболов.
За родената в гр. Смолян авторка това е първи роман, но книгата вече е със заявка за стойностно  присъствие на книжния ни пазар.
Костадина Костова е родена през 1987 година в град Смолян. Завършва “Журналистика и комуникации” и “Европеистика” в Американския университет в Благоевград. Работила е като дизайнер и редактор в списание за архитектура, както и в областта на маркетинга. От седем години работи като специалист по потребителско преживяване в голяма технологична фирма, а свободното си време посвещава на страстта си към литературата и писането.
Освен проза, пишe ревюта на книги в блога си prettydoesome.com, както и статии на тема етика в дизайна в канала си в Medium (@Kostadina).
В момента Костадина Костова живее в София, заедно със съпруга, дъщеря си и кучето Жем.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини