Футболният "Родопа" с ново попълнение за старта на сезона следващата година

Изображение 1 от 2

    На 8 януари 2024 година ще стартира зимната подготовката на "Родопа" (Смолян), като тя традиционно ще се проведе на спортните съоръжения в родопския град, информира старши треньорът на тима Данаил Бачков.
    Предвидени са и изиграването на четири контроли, като всички ще са извън Смолян, заради непредвидимите
    метеорологични условия. Първата проверка ще е с "Борислав" (Първомай) на 20 януари. На 27 януари е планирана контрола с "Локомотив" II (Пловдив), а на 3 февруари е предвидена приятелска среща с "Хебър"II (Пазарджик). На 10 февруари ще се изиграе евентуално и последната контрола с "Гигант" (Съединение).
    Подновяването на първенството на Трета лига-Югоизточна група ще е на 17 февруари, като най-вероятно между първите два кръга, "Родопа" ще играе и в кръг от турнира за Купата на Аматьорска лига.
    Отборът си подсигури първото ново попълнение за новия сезон. Юношата на “Лудогорец”(Разград) Денис Кехайов ще заиграе през пролетта за "зелено-белите", информира старши треньорът на тима Данаил Бачков.
    Кехайов е роден през 2005 година. Той е атакуващ футболист и за последно е играл в "Лудогорец" III.
    "Това е първият футболист, с когото подписахме договор. Той е родом от Златоград. Продължаваме с работата по селекцията, като идеята ни е да търсим футболисти, предимно от региона", добави Бачков. На този етап все още няма футболисти, които да са напуснали тима на "Родопа".

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини