Green Day посрещат новата година с горещо парче – „One Eyed Bastard“

„One Eyed Bastard“ започна просто като риф, с който разполагах – почти напомнящ за риф на Black Sabbath. По отношение на текста, просто размишлявах за лошите моменти в живота“, споделя Били Джо Армстронг. „Така се случва с носталгията, понякога си мислиш: „Това беше ужасно време.“ Всеки има такъв неприятен момент в живота си, в който трябва да се справя с неприятни мисли – може да е като отмъщение или нещо подобно. За щастие, намирам отдушник в писането на песни“.

Green Day анонсираха безплатни партита за слушане на Saviors, които ще се проведат в над 200 независими магазина в цял свят от 13-ти януари. Феновете ще имат възможността да слушат албума преди излизането му на 19-ти януари. Всички събития са безплатни и ще има ексклузивни подаръци до изчерпване на количествата.

По-късно тази година Green Day ще предприемат мащабно  турне със съпорт от прочутите рок светила The Smashing Pumpkins, Rancid и The Linda Lindas в Северна Америка и Nothing But Thieves, The Hives, Donots, The Interrupters и Maid of Ace в Обединеното кралство и Европа. „The Saviors Tour“ стартира в Европа през май, преди да се отправи към Северна Америка през юли. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини