Ella Henderson започва 2024 г. с „Alibi“ - горещо ново денс парче с участието на Rudimental

Сингълът за отмъщението на бившите партньори - „Alibi“, включва семпъл от емблематичния хит на Coolio „Gangsta’s Paradise (feat. L.V.) и е написан от Ella заедно с RuthAnne (Britney Spears, JoJo), Maegan Cottone (Kylie Minogue, Little Mix) и Olivia Sebastianelli. Песента е второ сътрудничество на Ella с Rudimental, които подписаха с лейбъла Major Toms през 2018 г. и впоследствие се обединиха за „Handle My Own“ в техния хитов албум номер 1 в Обединеното кралство Ground Control.

Със заразителния си припев и мощно вокално изпълнение на Ella, „Alibi“ служи като напомняне защо тя се превърна в един от най-търсените певци и автори на песни в Обединеното кралство. Тя е работила със световноизвестни продуценти и диджеи, включително David Guetta, Regard, Kygo, Paul Woolford, Frank Walker и други.

Ella завърши 2023 г. като носител на забележителната награда BRITS Billion Award, най-новото признание в нейната кариера, която включва мултиплатинени сертификати, номинации за BRIT и награда Ivor Novello, девет пъти в UK Top 10 сингъла и два пъти в UK Top 10 албума (най-новият от които – „Everything I Didn’t Say“ – прекара 38 седмици в класацията за официални албуми на Обединеното кралство и сега е златен).

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини