Пострадалият при вчерашната катастрофа млад полицай е настанен в ОАИЛ на МБАЛ-Смолян

27-годишният полицай от Момчиловци, който пострада при зверска катастрофа вчера е настанен за лечение в Отделението по анестезия и интензивно лечение на Смолянската болница. За СмолянБГвести д-р Венцислав Проданов заяви,че младия мъж 
е пострадал тежко. Успокои обаче,че за сега е стабилен, има гръдна травма след локсация на тазобедрена става.
"За сега нещата са овладени, нататък ще видим как ще се развият", допълни още д-р Проданов. Той допълни,че при такива тежки травми никога не изключват да настъпят усложнения, които могат да застрашат живот. Но към днешна дата състоянието му е овладяно.
Припомняме ви тежка катастрофа се случи  вчера след обяд и затвори за часове пътя Смолян-Соколовци и прохода Рожен.Инцидентът е станал на десен завой на около 2 километра от село Соколовци. Младият полицай, който е от близкото село Момчиловци, пътувал за работа с личния си автомобил. При спускане по мокра пътна настилка той се блъска в насрещно движещия се товарен автомобил, с полска регистрация, с водач 45-годишен гражданин на Република Казахстан. Пострадалият е транспортиран до Многопрофилната болница за активно лечение в Смолян, където е установено, че е със фрактура на таз и контузия на бял дроб. Приет е директно в Отделението по анестезия и интензивно лечение.
Направените проби за употреба на алкохол са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР-Смолян и следовател от следствен отдел при Окръжна прокуратура. Образувано е следствено дело. Работата по случая продължава.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини