Най-влюбените подаръци

Всеки Св. Валентин вдига летвата по-високо и по-високо. Трябва да мислиш все по-оригинални подаръци, интересни, впечатляващи, затрогващи, завладяващи и, и, и, и, и се побъркваш. 

Сега, спокойно. Не е нужно 
нито да се разориш, нито да се изкълчиш от оригиналност. 
Плюс това ни има нас, за да 
нахвърляме няколко идеи, които не са за подценяване. 

Има 
две златни правила, които важат за всеки подарък. 

Първо. Постарай се за 
опаковката, ама наистина. 

Дори да подариш скъпа огърлица за 
58975278 млрд. долара в скапана кутия, ще те гледат странно. Целият ефект ще иде на кино.  Мъжете също се кефят на шик опаковки. Да не са някакви безчувствени дънери, я. 

Другото златно правило е 
как да се поднесе

Постелете някаква 
растителност в спалнята, запалете свещи, факли, камини – каквото има - палете – важното е създаването на задушевна атмосфера (само не се изпепелявайте). Може да го направите (поднасянето, но и другото може) в готино заведение, но задължително различно от това, в което обикновено ходите. 

Може да я 
закараш на Витоша (или на морето някъде) с колата и на ширналата се гледка да я окичиш с подарък. За жените пък може да го замъкнеш на стриптийз клуб, с това направо ще му скриеш шайбата. 

Фантазирайте с една дума. 

Сега, ето и готините подаръци за подаряване.

Fly away. Като волна пеперуда

Да, буквално. Ще бъде чудесно да си направите кратко влюбено пътуване, а точно сега имате доста възможности за това.

Забравете стандартните романтични дестинации като Париж, Венеция и Виена.

Този път опитайте аристократичен Лондон например, където наистина ще усетите времето си един за друг.

На юг е огнена Барселона, където климата е доста мек, а и града няма да е претъпкан.

В Ница пък се провежда един от най-големите карнавали по Средиземноморието. като по поръчка той стартира на 13-ти февруари и продължава до 1-ви март.

Там можете да се забавлявате с шествия на цветя и светлини, много танци, музика и пъстри костюми.

Не подценявайте и божествения Вечен град. Рим по това време на годината е доста спокоен, топъл и уютен, а уханието на паста и топящият се сладолед са навсякъде.

Класика за силни

Риза. И табакера. Дори и да не пуши, винаги си струва един мъж да има подобен аксесоар.

Тази година цветовете за ризи са светлосиньо и сиво. Маншетът и яката са в различен цвят – това е хит също.

Табакерата трябва да бъде изчистена, без инкрустации. Не гравирай „С любов, Мимата“. Без никакви посвещения, не е нужно като отваря на бизнес среща да си запали цигара, всички да виждат трогателните ти любовни вопли.

Класика за нежни 

Бижу. Жените никога няма да се уморят да ги имат. Никога, никога. Тази година на мода е бялото злато. Никакво сребро и жълти злата. Забравете и за камъните. Не, не. Стига вече, Само камъни по тоалетните чинии вече не слагат. 

Стилно и изчистено. Може и перли. Даже много може. В червена опакова. Подарява се с калия. Калията е цвете. Нежно и бяло.

 

И Аз мога

Това е една много смислена инициатива. Благотворителна и много красива. Тениски и много свежи аксесоари се продават, като средствата отиват за подкрепата на Фондация за подпомагане на деца с увреждане и за подпомагане на децата от Хаити

Идеята вече прегърнаха  отговорни държавни институции като Министерство на външните работи и Държавната агенция за закрила на детето. 

Може да си купите подръка от този адрес.

Да го направим до изтощение 

Не това, де. И това също, но малко по-късно. 
Това е последният хит за свободното ви време. Освен, че танците ще подобрят мускулния ви тонус, ще ви направят и по-гъвкави, което определено е плюс. Латино танците например са с непреодолим еротичен заряд, който 100% ще ви разгорещи. Имаме предвид не само на дансинга, но и след това

Може да посетите изтощаващ от кеф купон. Точно на Св. Валентин със сигурност ще ви чакат и разни любовни изненади и ще си прекарате страшно фънки

И любовно. Със сигурност.

Спа за двама

Блажен релакс за двама в компанията на сладки аромати, шампанско и плодове. Да не забравяме и нежния масаж, който със сигурност ще ви разтопи.
Повечето спа-центрове предлагат 
романтични процедури за двама, които ще разпалят още по-силно искрите между вас.
Винено маскарпоне, в което ще ви направят ексфолиация с гроздови семки и маска с биволско мляко и екстракт от Каберне Совиньон, ще ви подейства подмладяващо. Не само на вас, но и на връзката ви, гаранция.
Шоколадов пилинг и масаж, в комбинация с подхранваща какаова маска с бадемово масло ще ви успокои и в същото време магически ще ви възвърне енергията за страстни подвизи.

 

 


В краен случай

Ако не сте заедно с половинката си на любовната дата (хм, така, случайно...) или пък нямате спасителен план за последната минута, добро решение е да поднесете ваучер за подарък.
Изпратете любимия си човек 
да си избере нещо сам от място, което му допада.
Още по-универсален вариант е да подарите 
карта, заредена с определена сума. Тя може да се използва навсякъде, където има POS-терминал.
Само внимавайте, защото такъв подарък може 
да бъде оценен неправилно като липса на заинтересованост и отбиване на номера. За това опаковайте и поднесете внимателно.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини