Мъжете не знаят основни факти за съпругите си

Широко разпространеното схващане, че мъжете не знаят основни факти за съпругите или партньорките си бе потвърдено от ново проучване, цитирано от в. "Дейли експрес".

Данните от допитването, направено по поръчка на "The Perfume Shop" сред 2000 мъже, показват, че голяма част от тях нямат понятие кой размер дрехи носят половинките им, кои са любимите им парфюми или какъв е естественият цвят на косите им, предаде БТА.

Оказва се, че един на всеки десет представители на силния пол забравя рождената дата на партньорката или съпругата си. Осем процента от мъжете не знаят какъв е естественият цвят на косата на любимата им жена, а 12 процента не могат да кажат с какъв цвят са очите на половинките им. 

Един на всеки трима мъже няма идея кой е любимият парфюм на партньорката му. Близо 27 процента от участниците в допитването признават, че купуват на жените си дрехи и бельо с грешен размер. 

"Резултатите от проучването са шокиращи. Цветът на очите и датата на раждането са основни факти и се очаква партньорът да ги знае", казва Мишел Диас, говорителка на "The Perfume Shop". 

Ето и топ 5 на нещата, които мъжете не знаят за половинките си: 
1. Любимият парфюм 
2. Размерът на дрехите 
3. Цветът на очите 
4. Датата на раждане 
5. Естественият цвят на косата.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини