Моментът, в който Дженифър Анистън забравя кой е Дейвид Шуимър

Този уикенд San Francisco 49ers и Kansas City Chiefs ще се сблъскат за титлата на Супербоул на Allegiant Stadium в Лас Вегас. Всяка година марките хвърлят огромни суми пари за създаване на реклами, които да показват по време на спортното събитие, което привлича над 100 милиона зрители.

В навечерието на големия мач Uber Eats разкриват своята реклама за Супербоул, чийто акцент е забравата и по-точно, че за да запомним нещо, трябва да освободим малко място в главата си, като забравим нещо друго. 

В нея участват Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър, които цяло десетилетие играха Рос и Рейчъл в хитовия телевизионен ситком "Приятели". Сега в рекламата комедийното дуо оставя феновете в истерия, тъй като Дженифър "забравя" кой е Дейвид. По време на сцената Дейвид се приближава до Дженифър на улицата и извиква името й. Когато той се опитва обаче да я прегърне, Дженифър се отдръпва и казва: "Срещали ли сме се?" По-късно тя добавя: "Подскажи ми", на което Дейвид отвръща: "Работихме заедно в продължение на 10 години."

Джен се преструва, че го помни и казва: "Беше страхотен." След това тя си тръгва и промърморва: "Сякаш ще забравя 10 години от живота си." Дейвид измърморва: "Мразя този град."

Други големи звезди, които ще се появят в рекламата, са Виктория и Дейвид Бекъм, които правят скеч, в който забравят в коя група е била легендарната Spice Girl Виктория.

"Помниш ли, когато беше пипер дама?", пита Дейвид. Виктория отговаря: "Не бяха ли канелените сестри?" Техните закачки включват още няколко забавни отговора, включително "босилек мадами" и "паприка момичета". Jelly Roll, който има няколко татуировки на лицето, също се появява в рекламата. Там той забравя, че някога е бил татуиран. "Някой рисувал ли е по лицето ми?, казва той с ужас, докато се гледа в огледалото. След това той изкрещява: "Не излиза!"

В рекламата на Uber Eats участва и суперзвездата Usher, който дори не може да си спомни, че той е организирал големия концерт за шоуто на полувремето на Супербоул.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини