Макс Барских завладява света със „SLAY“

Известният украински певец и автор на песни Макс Барских, се завръща с англоезичното парче „SLAY“, което продължава неговото навлизане в англоезичния пазар след последното му издание „Rich“. Парчето излезе заедно с концертно музикално видео.

Новият сингъл „SLAY“ изненадва с необичайното си звучене за музикант, създал най-големите си хитове в стила на романтичното първо десетилетие от началото на века. Първоначалната изненада обаче прави път на завладяващо въвличане в ново настроение: Барских вплита послание за освобождение и приемане на собствената ни уникалност, независимо от историята ни, в почти всяка част от песента.

„Big bag big drip“, „I’m a mutha fucking vibe“ – тези фрази не са просто стилистични орнаменти, те са есенцията на духа на „SLAY“. Сингълът възпява уникалната сила, която позволява на ЛГБТИ+ и други стигматизирани общности да защитят личната си свобода в свят на наложени стандарти. Това е пространство, където множеството и уважението към разнообразието са от първостепенно значение.

„SLAY“ е повече от песен; това е декларация за самоувереност. Това е празник на уверената индивидуалност, където всяка нота и фраза са символ на това, че всеки от нас може да блести със собствената си уникална светлина.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини