"Родопа" приема "Сокол" в първи мач от пролетния дял на първенството

Изображение 1 от 3

    "Родопа" (Смолян) подновява шампионата на Трета лига - Югоизточна група с домакински мач срещу "Сокол" (Марково). Двубоят е днес от 14:00 часа на Стадион "Септември", в смолянския квартал "Райково".
    Под въпрос за двубоя от "зелено-белите" е Антон Белюков, който все още се възстановява от травма.
    Срещата ще бъде ръководена от главния съдия Петър Димов от Бургас, а ще му асистират Васил Шавов и Станимир Трифонов, съответно от Бургас и Сливен.
    Класиране минимум в първата осмица ще преследва "Родопа" през настоящия сезон на Трета лига – Югоизточна група. Това си е поставил като цел наставникът на тима Данаил Бачков. "Не трябва да подценяваме нито един отбор и да се раздаваме на сто процента, да печелим точки. Потенциалът на отбора ни е за класиране в първата осмица, а защо не и по-нагоре", коментира старши треньорът на отбора.
    Бачков се надява, "Родопа" да респектира всеки един от противниците, които гостуват в Смолян. "Аз не се задоволявам с малко. Отборът ни има възможности. Понеже съм бил и от другата страна – треньор на друг клуб и знам, че винаги се има едно наум, когато се играе с "Родопа", коментира още Бачков.
    Той изрази надежда и феновете на отбора да се завърнат на стадиона и да подкрепят с присъствието си отбора. "Когато аз бях футболист на "Родопа" беше много тежко на гостуващите отбори, защото идваха много хора. Да, сега времето е по-различно, отборът е друг, но все пак си е на града. Бих призовал феновете при възможност да ни подкрепят, имаме нужда от тяхното присъствие", добави Бачков.
    Относно изминалата подготовка на тима наставникът сподели: "Подготовката на отбора премина много добре. Времето беше благосклонно към нас и успяхме да тренираме пълноценно на нашия си терен. До колко ще е пълноценна, ще видим в хода на първенството. Мисля, че сме готови напълно за първия си мач. Надявам се всички да сме здрави". Бачков сподели още, че по време на изиграните контроли е дал възможност на всички футболисти да играят и съответно да покажат своите възможности.
    "Мисля, че сме добър отбор и се надявам, че вторият сезон ще бъде по-добър от първия", добави още старши треньорът на отбора.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини