Над планините ще преобладава облачно време, отново ще превали дъжд и сняг

Днес над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина видимостта ще е намалена, на места и мъгливо. Около и след обяд в югозападната половина от страната ще превали дъжд, в планините над 1300 м - сняг. Вечерта от югозапад валежите ще се усилят. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София - около 13°.

Над планините ще преобладава облачно, по върховете и мъгливо време. След временно спиране на валежите, след обяд на места отново ще превали сняг, а под 1200 м - дъжд; вечерта от югозапад валежите ще се активизират. Вятърът ще отслабне, временно ще се ориентира от север-северозапад и ще е слаб до умерен. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 6°, на 2000 м - около минус 1°.

Облачно и мъгливо е утрото на 6 март в Смолян, температурата е 1 градус над нулата. През деня ще преобладава облачно време, след обяд отново ще превали дъжд, над 1200 метра - сняг. Максималната температура ще достигне 8 градуса.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини