Деца събраха над 1200 лева в помощ на Андрей от Момчиловци

  Зам.-кметът Марин Захариев награди най-активните участници от традиционния Общински конкурс „Баба Марта бързала, мартенички вързала“. Проявата се организира от ЦПЛР-ОДК съвместно с МКБППМН.1208 лв. са събраните средства за благотворителност от всички мартенички, които участваха в конкурса. Те са за Андрей Андреев от Момчиловци, който е на 32 г. и страда от множествена склероза. Средствата вече са преведени по сметката на майка му,съобщиха от Община Смолян.Призьорите получиха плакети и грамоти в следните раздели:
  Детски градини:
  Плакет за най-много мартенички от институция - ДГ "Зорница", гр. Смолян;
  Плакет за най-оригинална мартеничка - Арт ателие в ЦПЛР - ОДК Смолян ;
  Специална грамота - ДГ "Буратино", гр. Смолян;
  Училища:
  Плакет за най-много мартенички от институция - ОУ "Св. св. Кирил и Методий", с. Смилян;
  Плакет за най-оригинална мартеничка - ПМГ "В. Левски", гр. Смолян;
  Специална грамота - ПГИ "Карл Маркс", гр. Смолян.
  Организаторите от ЦПЛР-ОДК и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Смолян благодариха на всички, които участваха в благородната кауза и проявиха съпричастност. Директорката на ЦПЛР-ОДК –Смолян Гинка Михайлова пожела на всички, включили се в благородната кауза да са здрави, щастливи и все така талантливи.
  Конкурсът „Баба Марта бързала, мартенички вързала“ се провежда за поредна година. Целта на инициативата е набиране на средства, предназначени за подпомагане на деца в здравословна нужда или социално слаби семейства.
  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини