Viasat Explore в база на Кралските военновъздушни сили

Този месец по Viasat Explore дебютира – ексклузивно за Централна и Източна Европа - на 28 март от 22:00 часа - завладяващият сериал от шест части Top Guns: Inside the RAF/ Топ летци: Кралските военновъздушни сили отвътре, който предлага безпрецедентен поглед към глобалните операции на една от най-натоварените бази на Кралските военновъздушни сили, RAF Лосимут в Морей, Североизточна Шотландия.

Излизайки в ефир в по Viasat Explore сега, сериалът вече получи възторжени отзиви при премиерата си във Великобритания. The Telegraph му дава четири звезди, казвайки: "Такъв вълнуващ достъп-до-всички-зони никога не се е бил толкова навременен. Призракът на войната в Украйна прави този портрет на най-натоварената оперативна авиобаза на RAF в Лосимут по-жизненоважен от всякога.

Същевременно Daily Mail казва: "Top Guns: Inside the RAF оставя зрителите изумени от "невероятното" представяне на военновъздушните сили."

RAF Lossiemouth е една от двете британски бези за бързо реагиране (QRA), които имат способността да изстрелват изтребители в рамките на минути, за да реагират на потенциални заплахи за въздушното пространство на Обединеното кралство.

Следваме персонала на Team Lossie, който се разгръща в Естония на операция Azotize и RAF Akrotiri на операция Shader, като поредицата отива отвъд внушаващите страхопочитание въздушни маневри и най-съвременните технологии и се задълбочава в съвместните усилия на Кралските военновъздушни сили със съюзниците и партньорите им.

С руската инвазия в Украйна през 2022 г. RAF усилиха подготовката си в случай, че войната ескалира. Екипът се събира всяка седмица и всички ескадрили са наясно със своите отговорности. Ако конфликтът се разшири и Великобритания бъде въвлечена, всички пилоти ще бъдат готови.

Докато светът продължава да се бори с несигурния геополитически пейзаж, тази поредица не само показва екипната работа, уменията и ангажираността на всички в екипа на Lossie, но също така осветява критичната роля, която те играят в защитата на Обединеното кралство - във въздуха, над морето и на сушата - у дома и в чужбина.

Top Guns: Inside the RAF/ Топ летци: Кралските военновъздушни сили отвътре, с премиера по Viasat Explore на 28 март от 22:00 часа, не само отива зад кулисите в базата на Кралските военновъздушни сили в Лосимут, но се издига в небесата в шест вълнуващи епизода, които изследват от първа ръка непоколебимата ангажираност на RAF.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини