Пролетта идва на сцената на Дома на културата в Кърджали

Изображение 1 от 2

    Възпитаниците на Школатата по изкуства подготвят  станалия вече традиционен пролетен концерт „Пролетта е дошла“ на 21 Март , четвъртък от 18:30 часа. С настъпването на този сезон всички ние се изпълваме с усещането за цветно настроение, отваряме широко душите си за пролетната магия в очакване на нещо ново и красиво. Със своите изпълнения на нашата сцена участниците  ще обогатят този прекрасен букет от нови емоции.

    В концерта са включени ученици от класовете по пиано на г-жа Христина Мачикян, г-жа Дарена Чавдарова, г-жа Росица Духленска, г-н Антоний Желев и г-н Димитър Ганев, от класа по цигулка на г-жа Мария Петковска, учениците по поп и джаз пеене с преподавател г-жа Радостина Желева и народно пеене с преподавател Христина Чаушева. Балетно студио „Ритъм и сърце“ с ръководители     г-жа Радка Дукова и г-жа Веселина Арабаджиева ще внесат грация и красота с танците си, гайдарският състав от малки и големи музиканти на преподавателя г-н Васил Анастасов ще ни извисят високо, високо със звуците на родопските ритми, както и детско-юношеския танцов състав „Орфейче“ с ръководител г-жа Гинка Захариева с вихрени народни танци.

    И нека всяко изпълнение бъде като една топла, пролетна усмивка към всеки наш зрител в залата. За този концерт погледа ни е обърнат към социалните работници, които сме поканили като гости, както  децата и възрастните хора, ползващи социалните услуги. Хора с увреждания от неправителствените организации, които срещат трудности да се справят с предизвикателствата на ежедневието си. Поздравяваме ги със Световния ден на социалния работник и  нека го отпразнуваме заедно, като с нашите изпълнения излекуваме и докоснем сърцатана всички, посветили най-ценното от живота си – времето, за да помагат на другите. Пожелаваме им много здраве, нови сили, с вяра, надежда и любов  да продължат да изпълняват така всеотдайно задълженията си осигурявайки реална подкрепа.

    Мариана Ликова

    директор на Дома на културата

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини