Ученици и учители от Художествената гимназия отидоха на училище по...пижами / ГАЛЕРИЯ/

Изображение 1 от 4
    Ученици и учители от Художествената гимназия в Смолян за пореден път доказаха, че носят в себе си креативност и различност. Вчера учители, ученици, та даже и директорът на гимназията пристигнаха в училището по пантофи и пижами. Целта на "пижамения ден" бе всички да се „чувстват в училище комфортно като у дома“. 
    Освен забавен, денят се оказа и много ползотворен за бъдещите художници и дизайнери, които заредени с весело настроение творяха още по-усърдно. Идеята за нестандарнтното провеждане на учебния ден е на учениците. 
    "Понякога учителите забравят старата истина, че децата не научават нищо от хора, които не харесват. Харесването, разбира се, не е на всяка цена, но понякога е здравословно възрастните в една образователна институция да приемат предизвикателството на младите в името на уютната атмосфера и още по-доброто общуване. Днес в Художествената гимназия обявихме „пижамен ден“, провокирани от учениците, които често повтарят, че усещането им, когато са в това училище, е като да са у дома… Обичайно спокойните коридори се огласиха от смеха и комплиментите, които си разменяха всички. Освежаващо се оказа учебните часове да започват не само с проверка на отсъстващите, а и с преглед на приелите предизвикателството да бъдат с любимите си пижами и чехли в час", каза директорът Симеона Коруева 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини