Бербатов в сделка за покупка на Юнайтед?

Манчестър Юнайтед е готов да предложи пари плюс играч, за да привлече Гарет Бейл и Лука Модрич на „Олд Трафорд” според информация от тази сутрин на британския таблоид „Мирър”.

Естествено изданието се спира върху обичайните заподозрени Димитър Бербатов и Майкъл Карик, които ще бъдат изкупителните жертви за почти проваления сезон.

В материала се припомня, че Сър Алекс Фъргюсън е готов да реконструира своя състав, като вече е изразил публично своите адмирации към халфа на Тотнъм Модирч. Също така шотландецът бил фен и на защитника-крило Бейл. Фърги е опитал да го привлече, когато младокът напусна Саутхемтпън през 2007 г.

Сега мениджърът на „червените дяволи” има намерение да предложи бившите звезди на Тотнъм Майкъл Карик и Димитър Бербатов на Хари Реднап в опита да вземе Бейл и Модрич, твърди „Мирър”.

"Карик някога бе неразделна част от халфовата линия на Юнайтед, но изглежда, че ще си хване пътя след разочароващия сезон, докато Бербатов никога не успя истински да впечатли, откакто се присъедини през 2008 г.”, завършва информацията таблоида.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини