Майки на съквартирантите правят номинациите в Big Brother Family

Този четвъртък предстоят най-необикновените номинации в Big Brother family, като схемата отново ще бъде променена. Майките на съквартирантите ще номинират за изгонване. По една майка за семейство ще дава своя глас за номинациите, номинирайки с 2 и с 1 точка отделен участник.

Едно или няколко от номинираните семейства ще бъдат спасени още утре вечер в Big Brother Live. Затова номинираните двойки ще изпълняват на живо артистичен номер в своя защита. Тяхното изпълнение ще бъде призивът към зрителите за спасение.

Това ще разберем четвъртък вечер в 20:00 часа по Нова телевизия.

Тази седмица за да спечелят 50% от месечния си бюджет, съквартирантите ще изпробват достоверността на митовете по научен път. Глобата за неуспешна мисия е 25% от парите.

Разделени на два отбора, мъжете се дърпаха с въжета, докато по-слабите напуснат определени очертания на платформата в двора. Най-силен в първи отбор бе Цончо, след като отстрани Добрин, Антоний и Давид. Най-силен в отбор номер две се оказа Христо, който пребори Пламен, Павлин и Веселин.

Накрая двамата най-силни мъже се изправиха един срещу друг. Христо победи треньорът Цончо и бе провъзгласен за наместник на Big Brother в къщата. А слабакът Добрин се сдоби с консерви спанак. Юристът трябва да изяжда по четири на ден, след което ще бъде подложен на силово изпитание, за да провери дали наистина спанакът дава сили.

Big Brother делегира цялата власт в ръцете на помориеца Христо. До края на седмицата, къщата ще живее по правила, създадени от него. Всеки съквартирант ще има определени дневни задължения, а Ицо може да налага наказания за неизпълнение на задачите му.

Да притежава цялата власт много допадна на Христо. Новият шеф въведе незабавни разпоредби: нормализиране на цените в магазина, ресторанта и салона за красота; възстановяване на изчезналите вещи на съквартирантите; връщане на мебелите, които Big Brother отне за наказание. Ицо поиска нови играчки за децата и бавачка, която да е постоянно с малката Карина, детето на семейство Стефанови.

Всяка сутрин съквартирантите ще правят колективна физзарядка, водена от треньорът Цончо. Оборка на боклуците в двора и Елеонора, дежурна в кухнята, това може да се види само по време на управлението на Ицо.

От две вечери в къщата върлува версията за фалшивата тайна мисия на Давид. Ако сексът престане да бъде мираж в ложето на велинградчаните до четвъртък, Big Brother ще вдигне двойно бюджета на съквартирантите, ще опрости наказанията им и ще върне меките мебели в къщата.

Всички съквартиранти са в очакване на голямото събитие. Павлин даде всичко от себе си и изигра страхотен театър, за да убеди невярващата Нора, че е повече от важно тайната мисия да бъде изпълнена.

Пред перспективата за двоен бюджет, Нора се показа по-нежна от всякога към мъжа си. Актьорският етюд на велинградчанина, доведе до любовен акт под завивките на младото семейство.

Оказа се, че Елеонора е готова да прави секс с мъжът, който твърди, че я отвращава, в името на двоен семеен бюджет. След като Давид разкри, че тайната мисия е лъжа, Нора избухна в сълзи.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини