Младоженец боядиса фасадата на Обреден дом, за да угоди на булката си

Младоженец боядиса фасадата на Обредния дом в Кюстендил, за да угоди на своята съпруга. Булката много държала сватбените снимки да изглеждат безупречно, а и сватбената и рокля щяла да изпъкне чудесно на новия фон. Младоженците извършиха ремонта изцяло на собствени разноски, а в деня на сватбата булката получи огромен букет от кмета на общината като благодарност за свършената работа.

Дни преди голямото събитие младоженец, кум и техни приятели хванаха четките, баките с латекс и в отлично настроение свършиха работа за по-малко от час. Идеята се ражда преди седмица.

”Бяхме на един приятел на неговата сватба. След това на снимките видяхме доста грозни кадри. Тогава решихме с моите приятели да вземем мерки за нашето сватбено тържество да не бъде по този начин”, разказа младоженецът Милен Янков.

Тогава той и неговият кум отишли при директора на Обредния дом в Кюстендил с предложението да боядисат онази част от фасадата, която неизменно влиза в кадър, когато женихът изнася булката на ръце. Приятно изненадана от ентусиазма на момчетата Камелия Джиновска веднага се съгласява с обещанието в деня, в който се роди тяхното първородно дете, Обреден дом- Кюстендил да ги изненада с ритуал по именуването.

След десетгодишна връзка и в подновен ритуален дом Десислава Петрова и Милен Янков сключиха граждански брак пред всички свои близки.

Благодарение на Десислава и Милен, от днес нататък тези, които сключват граждански брак в Кюстендил, могат да бъдат спокойни, че нищо няма да загрозява сватбените им фотографии.
А в обредния дом с нетърпение очакват първата им рожба, която в замяна ще кръстят безплатно. 

Ваня Иванова, E79 news

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини