Да спасиш алигатор с една ръка

Сн.: Wikipedia.org

Александър Алкантаре спаси алигатор, в главата на който се бе забила стрела, съобщава WSVN. През уикенда мъжът попаднал на рептилията в един от каналите в Маями. Алкантаре успял да хване алигатора, дълъг 2,30 м., при което той  захапал единствената му ръка.

Александър казва, че познава поведението на дивите животни и съвсем не е изненадан, че е бил ухапан. След като хванал раненото животно, той се обадил на комисията за опазване на рибите и дивите животни на Флорида. Надявал се, че те ще окажат медицинска помощ на алигатора и ще го настанят в зоопарк.

Резултатите от контакта с комисията били крайно незадоволителни. Първо Александър бил глобен, след това трябвало да изкара разрешително за енота, който отглеждал вкъщи. Освен това, останал с убеждението, че комисията ще приспи алигатора, задето го е ухапал. Така обикновено постъпват с животни, които са нападнали човек.

Александър е с една ръка откак преди време не сполучил да спаси пиленца. Тогава паднал на ограда с високо напрежение, получил сериозни изгаряния и се наложило да му ампутират ръката.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини