Бебе = 104 акта с един мъж

Според британски сексолози, за да забременее жената, трябва да е имала преди това поне 104 полови акта с мъжа, който ще става баща на детето й.

Женският организъм постепенно се приспособява към по-късно раждане, става още ясно от изследването на учените. Над три хиляди британски майки участвали в експеримента.

Според резултатите средностатистическата двойка трябва да прави секс поне сто и четири пъти, за да настъпи бременността. Това означава, че ако искате да заченете в рамките на половин година, трябва да правите секс поне четири пъти седмично.

Експерти твърдят, че тази бройка може да се окаже и леко завишена, но голяма част от двойките, които са се обединили под един покрив, за да имат бебе, получават удоволствие от толкова наситен полов живот.

И жените, и мъжете са изключително доволни, че могат да се насладят на секса с партньора по-често с цел забременяване. При жените обаче нещата стоят малко по-деликатно.

Като цяло на дамите им харесва да правят секс с цел зачеване на бебе, но основната мисъл при тях измества центъра на самото удоволствие и те не могат да извлекат достатъчно приятни изживявания за себе си.

Вместо да се отдадат на секса и след това да видят какъв ще е резултатът, те през цялото време мислят какво ще стане и от това единадесет процента признават, че по някое време в леглото им доскучава.

Над десет процента от мъжете се оплакват, че жените им ги докарват до пълно физическо изтощение в леглото, докато се опитват да правят бебе на любимата.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини