Парламентарно „шоу” – изгониха втори депутат от залата

Втори депутат бе изгонен от залата по време дебатите по вота на доверие - Емил Василев от РЗС.

Това стана, след като Василев излезе до парламентарната трибяна и лисна чаша вода в лицето на говорещия независим депутат Тодор Великов - бивш такъв от РЗС.

Великов тъкмо четеше писмо, от което става ясно, че лидерът на партията Янев е искал заем от 100 хиляди лева за предизборна кампания.

Цецка Цачева даде 5 минути почивка и отстрани Василев за 3 заседания на НС. След това отиде до лидера на РЗС Яне Янев, явно да го помоли да укроти съпартийците си.

По-рано, по време на редовното си изказване, Василев заяви, че премиерът Борисов е бил подслушван от външното разуазнаване на една приятелска държава.

30 минутен разговор проведе провинилият се Емил Василев с премиера Бойко Борисов в кабинета на Цецка Цачева. Това заяви пред news.bg Василев.

Премиерът искаше да се запознае с мен, обясни депутатът от РЗС. На въпрос за какво са си говорили, той каза: "Разговорът беше мъжки и става между нас".

Попитан дали ще съди Тодор Великов за клевета, Емил Василев каза: "Боклуци не коментирам".

Волен Сидеров също имаше коментар за случката, която видимо развеселяваше лидера на националистите. Това е женски маниер, според Сидеров.

Мъжката постъпка според него била Василев да удари шамар на Великов."Плис! Това е женски жест, това мога да кажа като любител психолог", подчерта Сидеров.

Той посочи, че няма да подкрепи вота на доверие към кабинета.

По време на почивката Василев отиде в кабинета на парламентарната шефка.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини