СПА изненади и отстъпки за Свети Валентин в Родопите

Огромни намаления, романтични вечери и любовни изкушения се надпреварват да предлагат хотелиерите в Пампорово, Девин, Чепеларе.

Класическата оферта за деня на Любовта е нощувка с вечеря на свещи, шампанско и поне една релакс процедура.

Различни са само цените на  пакетите, които са от един до три дни и специалната изненада на домакините. 

Хотелите в Пампорово предлагат специални оферти за двойките, избрали снежните Родопи, за да се отдатат един на друг. Апарт хотелите пък, които не работят целогодишно, привличат клиенти с големи намаления на нощуката, но без романтични разточителства. Офертите в курорта варират от 23лв. за една нощувка и закуска на човек до 300лв. за пакет от две нощи в петзвезден лукс.

Почти няма хотел в курорта и района, който да не предлага отстъпки на услугите в СПА центровете, които започват от 10% и достигат до 30% при най-щедрите домакини. Освен това има и бонус - по един специален масаж за двойката, който е подарък за любовната нощ. Изборът на продуктите, ароматите и придружаващите ги екстри е по желание на влюбените. Шампанско, плодове и цветя , специална украса и атмосфера на любовното гнездо, предлагат всички хотели над три здезди.

Най-атрактивните оферти са със специален аромо масаж „За нея „ и възстановителна терапия „За него”, придружени с екзотичен коктейл в джакузи.

В хотелите четири звезди в Пампорово цените на еднодневния пакет започват от 110лв.за двама до 239лв. за три нощи.

Най-щедрите домакини предлагат освен намаление от 30% за процедурите в СПА центъра на петзвезден хотел в курорта и бутилка специално вино, както и една игра на боулинг за загрявка.

Специалната вечеря не е задължителна ,влюбените могат да я доплатят, като цените са между 20лв. и 30лв.

Повечето предложения за Свети Валентин тази година са в дните от 11февруари до

16 февруари включително. В цените са включени закуски според броя на нощувките в пакета, както и безплатно ползване на басейн, фитнес и късно освобождаване на стаите. За двойките е осигурена възможността да си тръгнат в 15.00ч.

В града на природната и еко вода -Девин всички басейни са пълни само с минерална вода , СПА процедурите са  обогатени с фини естествени аромати и озониращи добавки за красота.

Пакетите стартират от 104 лв. на човек за два дни до 186 лв. в петзвезден лукс за нощувка в двойна стая.
В хотелите  с висока класа са включени като бонуси за влюбените двойки парна баня, джакузи, турска и ароматна баня. Романтичен душ е една от изненадите за двойката избрала ВИП хотел в града на минералната вода.


Чудомира Щерева

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини