Паднаха цените на лифт картите в Пампорово

От днес цената на най-важната за скиорите услуга в курорта, поевтиня значително.

Десетина дни преди пролетната ваканция „Пампорово”АД  намали с 11лв. разценката за лифтовите съоръжения в планинския курорт.

От 21 март дружеството обяви промоционална цена от 39лв.на ден за въжените линии. До сега любителите на ските и сноуборда ще ползваха лифтовете на срещу 50лв. за възрастни и 30 лв. за деца.

Условията за спорт в курорта са много добри, благодарение на здравата основа от изкуствен сняг и сравнително ниските температури в планинския курорт.

 Най-предпочитаните от почитателите на зимните спортове писти са отворени и перфектно обработени.

От общо 20 трасета за ски спускане и бягане са отворени половината, включително и най-дългата от над 5км. Снежанка-6, известна като Туристическата.

За скиорите, закупили лифт карта за повече от три дни са предвидени бонуси за безплатно нощно каране по специално осветената писта Стената -2.

Пакетът от лифт карта за 5 дни струва 225лв., а скиорите ще получат подарък от 2 вечери нощно сърфиране до 22часа. Деветдневна карта за въжените съоръжения носи 5 безплатни нощи по осветеното трасе. Най-сериозен е бонуса от 7 вечерни спускания при закупена лифт карта за 13дни.

Чудомира Щерева

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини