Родопска Анджелина Джоли на финал за най-красива абитуриентка

18-годишната девойка Христина Камбурова от Смолян е избрана сред финалистките за националния конкурс “Най-красива абитуриентка”.

Магнетичната красота и естествен чар на Христина, спечели журито за последния кръг и с лекота тя се нареди сред 6-те красавици финалистки.

Девойката е възпитаничка на ГПЧЕ”Иван Вазов” в родопския град и вече гради име като успешен модел на подиума. Красавицата се занимава с мода от 15-годишна и се изявява успешно на модната сцена в България, Италия, Турция и САЩ.

Преди три години тя става първа подгласничка на победителката в “Супер модел на България”. Същата година заминава за САЩ, където се провежда финалното шоу и участва в грандиозния ревю-спектакъл в Ню Йорк, организиран от модна агенция “Форд Моделс”.

Христина вече е приета в няколко световни университета, но мечтае да учи в Съединените американски щати, защото е очарована от Ню Йорк.

 Смята да работя и да уча едновременно, за да е самостоятелна и да не товари семейството си с финансови разходи.

Във Великобритания е приета в специалност “Медия, култура и общество”, възнамерява да работи и в модно списание. Модата е нейна страст и  иска да учи в сферата на PR и медиите.

Фаворитката за титлата „най-красивата абитуриентка за 2011г”. ще стане ясна на 1 май.

Победителката ще има шанс да стане звездата на бала с прекрасна рокля на Astella, с празнична прическа за голямата вечер, направена специално за нея, фешън грим и VIP придружител.

 6-те финалистки ще заснемат професионална фотосесия с “Хамър Студио” в хотел “Дипломат Плаза” в Луковит.

Чудомира Щерева

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини