Какво може да съсипе отношенията ви с любимия

Ако искате да избегнете драмите във връзката си, не се поддавайте на седемте навика по-долу, които доказано съсипват иначе здравите взаимоотношения между партньорите, пише tia.bg.

Не критикувайте семейството му

Без значение какво изпитвате към семейството на приятеля си, ако му кажете колко ви влудяват, това само ще доведе до непоправима дупка във взаимоотношенията ви. Дори той самият да мисли близките си за странни или луди, никой не обича да чува как другите хора нападат кръвните му роднини, затова е най-добре да си държите езика зад зъбите, когато се стигне до темата за семейството му.

Не го шпионирайте

Може би си мислите, че правите нещо добро за себе си като държите под постоянно наблюдение блога на приятеля си и профилите му във Фейсбук и Туитър, но, стоейки нащрек по отношение на малките незначителни подробности, които той описва там, е вероятно да прекалите с анализите и да навредите на връзката си.

Не правете спорове на обществени места

Нормално е за двойките да се карат понякога, особено след като са били заедно по-дълго време. Но споровете, които стават толкова неконтролируеми, че редовно се пренасят на публични места, са неудобни и вредят на връзката ви.

Не се отпускайте

Това не само е лошо за здравето и цялостното ви благополучие, но отпускането – независимо дали това означава наддаване на килограми или нехаене за външния вид – е навик, който изпраща лошо послание до партньора. А именно, че, ако спрете да се грижите за себе си, той може да реши, че сте спрели да се грижите и за него.

Не се опитвайте да го промените

Много жени си мислят, че помагат на мъжете си като се опитват да ги променят, но по този начин само създават повече проблеми на връзката. Направете аналогия между мъжете и кучетата: те могат да научат един-два нови трика по време на връзката ви, но, ако си въобразявате, че можете да превърнете един питбул в пуделче, ще останете крайно разочарована.

Не позволявайте проблемите да се натрупват

Всеки би искал да си мисли, че има перфектната връзка. Но, ако, в опитите си да избегнете драмата, често оставяте нещата, които ви разстройват, неизказани, правите лоша услуга на себе си и партньора. Добрата комуникация е крайъгълният камък на всяка щастлива дълготрайна връзка.

Не го лъжете

Ако лъжете приятеля си поради каквато и да е причина, това не предвещава нищо добро за успешното ви бъдеще заедно. Просто не го правете.

Източник: tia.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини