Фенове отбелязаха 2 години от смъртта на Джако

Почитателите на Майкъл Джексън почетоха в Лос Анджелис паметта на краля на попа, който почина преди две години, а в Бевърли Хилс на търг бе предложено знаменитото сако, с което е на клипа на песента "Трилър".

На феновете бе разрешено да положат цветя на мавзолея на певеца на гробището в съседния на Лос Анджелис град Глендейл, където той умря от предозиране на болкоуспокоителни медикаменти на 25 юни 2009 г. на 50-годишна възраст, пише БГНЕС. Там почива и голямата му приятелка актрисата Елизабет Тейлър, починала през март т.г.

Прочутото червено-черно сако е предложено на търг, който бе открит в събота в Бевърли Хилс и ще продължи и днес. Стартовата му цена е между 200 000 и 400 000 долара, като част от приходите от продажбата ще отидат за резервата Шамбала в Калифорния, където са настанени любимците на певеца - двата бенгалски тигъра Трилър и Сабу.

"Трилър" е шестият студиен албум на Джексън, който го изстреля във висините. Записан е през 1982 г., а година по-късно излезе 14-минутен едноименен клип, в който шоуменът се показа в култовото сако и демонстрира т.нар. лунна походка. През 1985 г. албумът е обявен от Книгата на рекордите Гинес за най-продавания албум на всички времена.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини