Шофьор гръмна друг и опита да се самоубие на кръстовище в София

20-годишен мъж беше убит от друг, който след това се самоуби при стрелба на булевардите "България" и "Гоце Делчев" тази сутрин. Както Дир.бг съобщи първи, стрелбата е станала в 8:10 часа. Чули са се три изстрела, казаха работещи в околните магазини. Мястото е отцепено от три автомобила на полицията. След тях пристигна и линейка, която откара само единия, след като бе установено, че другият е мъртъв. На мястото има локва кръв (виж снимка в галерия).

"От свидетели, които са се намирали в близост, е установено, че шофьор на лек автомобил „Лада” на видима възраст около 30 години, е бил спрял, до него спира „Опел Вектра”. Провежда се някакъв разговор, за който не се знае от какво естество е. Шофьорът на „Ладата” е извадил пистолет и е прострелял шофьора на „Опел Вектрата”, който е 20-годишен и е починал на място. След това шофьорът на „Ладата” се е самопрострелял. Той е транспортиран във Военна болница с опасност за живота”, разказа пред "Фокус" шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.

Към момента не може категорично да посочим какъв е мотивът за стрелбата, уточни Йорданов, но се смята, че са лични причини. Версията за пътен инцидент между двамата шофьори не се потвърждава.

Червеният опел е в отсрещното платно, близо да автобусната спирка. Трупът е близо до стоянката на такситата, срещу офиса на банка.

На метри оттам преди няколко години беше убит банкерът Емил Кюлев.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини