Мъж уби детето си, стреля по жена си и се самоуби

Мъж от Антоново уби детето си, простреля съпругата си и се самоуби. Това съобщи Тихомир Лазаров от Областната дирекция на МВР в Търговище, цитиран от радио Дарик.

Засега от МВР не потвърждават за трагедията.

Камен Славов работел като охранител в клона на ЦКБ в Антоново. Освен за съпругата си, която била безработна и за 13-годишната си дъщеря, болна от диабет, се грижел и за брат си инвалид.

Тази сутрин Камен Славов първо прострелял дъщеря си С.К., която починала на място. След това прострелял в областта на рамото 36-годищната си съпруга Г.С. Тя успяла да избяга и уведомила полицията.

Дошлите на място служители на реда установили, че по-късно Камен е сложил край на живота си с изстрел в главата. Той използвал служебния си законно притежаван пистолет Макаров.

Според полицията, първоначалната версия за причината, довела до инцидента, е свръхзадлъжнялостта към кредитни институции на Камен Славов. Работи се и по други версии, каза Тихомир Лазаров.

36-годишната К.С. е настанена в отделение „Ортопедия" на Многопрофилната болница за активно лечение в Търговище. Според лекуващия лекар д-р Мирослав Русев, жената е ранена в лявата подмишница, контактна е и няма опасност за живота й.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини