Осем карта на Шумахер благотворително на пистата

Тази неделя, 30.10.2011 на пистата в Хасково ще има 8 бр. картове от пистата на М.Шумахер, съобщи за голямата тръпка Иван Бакърджиев. Всеки ще може да усети с какво са карали на пистата в КЕРПЕН-ГЕРМАНИЯ.

"Всеки ще може да кара срещу заплащане С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ. Помагаме на наш колега от картинг спорта, който има нужда от животоспасяваща медицинска манипулация зад граница. 100% от прихода в неделя ще бъде дарен. Всеки може да кара колкото желае срещу 1,50 лв. за обиколка", допълни Бакърджиев.


За по-запалените ще бъде организирано и състезание. Срещу 15 лв. такса по-напредналите на тема картинг ще мерят сили за награди осигурени от организаторите. Заявки вече има от Хасково, Димитровград, Ст. Загора, Пловдив, София и дори Русе.

Картовете са закупени от Германия от Росен Даскалов - картинг и автомобилен състезател от Русе, и в момента са на благотворителна обиколка из България. Бакърджиев приканва всички фенове на моторспорта в Хасково първо да гласуват за своя бъдещ кмет и президент и тогава да заповядат на пистата.

Бакърджиев кани да се включат в инициативата и двамата кандидат кметове Георги Иванов и Иван Панайотов.

"Да покажем, че здравето и спортът са преди политиката. Предварително благодаря на всички участващи. След 10 ч. в неделя всички са добре дошли.", завършва писмото.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини